Jeroni de Moragas

L’hort facilita el potenciar una sèrie d’hàbits d’autonomia personal, de neteja, d’ordre i de procediments del tot indispensables per un imminent futur laboral dels nostres alumnes, alhora que enriqueix el seu vocabulari, els seus coneixements i les seves habilitats. Volem potenciar hàbits de treball, un saber fer, marcant les pautes a cada moment tot guanyant en autoestima, en confiança i una millor presa de decisions. Cal potenciar el respecte a la natura, tot descobrint aquelles situacions que faciliten la millor vida de les plantes sense necessitat de cap tipus de producte químic.

martes, 29 de abril de 2008

LA CALÇOTADA

LA CALÇOTADA

El consum dels calçots o calçotada ha esdevingut una festa gastronòmica coneguda arreu, i molts especialment a Catalunya . els calçots es consumeixen habitualment durant els mesos de gener, febre i març. Es couen amb llenya, si pot ser, de sarments dels ceps i es consumeixen acompanyats d´ una salsa típica, coneguda com salsa de calçots.

El dia 14 de marc últim dia del 2nº trimestre nosaltres hem fet la 1º calçotada en ha fet un dia esplèndid ha estat una experiència molt enriquidora. Penseu que cal repetir-ho cada curs







No hay comentarios: